Frissítés. Elérhető a PRECÍZ szoftver család utolsó frissítése.

A frissítés és a program további használata.

  Az utolsó, a cég által kiadott ingyenes frissítés innen letölthető ( https://www.precizss.hu/letoltes/upg2013/index.htm ).
A program vételára nem éves előfizetés volt így mindaddig használható amíg a külső körülmények meg nem változnak (a programban szinte minden a bizonylatot kitöltőre vonatkozó változás beállítható – pld áfa kategóriák stb. A számla/házipénztár modul addig használható amíg kifejezetten a program gyártóra új előírások nem jelennek meg.
Jelenleg (2014 január) még létezik a gyártó cég (FA), nekem természetesen nincs már a nevében eljárási jogom, arra csak a felszámoló jogosult.
 Én már egy éve jövedelem nélkül parkinsonos családtag miatt is itthon vagyok és továbbra is mint már 23 éve mindig ingyenesen segítek a program használatában, ha arra nagy ritkán szükség van. A szakszervizt eddig is a helyi számítástechnikai cégek látták el, ami a program üzemeltetéséhez kellett. A segítséghez a magán elérhetőségemet minden ügyfelünknek megküldtem e-mailben (akinek volt élő email címe)
Jogszabály változás esetére több szoftver gyártó felajánlotta hogy frissítési díjért át lehet állni a programjukra. Erre ha sor kerül ezen az oldalon tájékoztatót fogok kirakni.

Az enyémnél sokkal sikeresebb vállalkozást kívánok minden jelenlegi és volt felhasználónak (23 év alatt több mint 10 000 cég volt ügyfelünk).